duminică, 24 iulie 2016

Tabăra de voluntariat ,,Libra” la sfârșit...

               Vineri, 22 iulie 2016, după două săptămâni de activitate intensă, la Școala Nr.2 Mănăstirea Cașin s-au desfășurat ultimele activități ale Taberei de voluntariat ,,Libra” din zona Onești. 

          Tabăra a fost organizată sub monitorizarea ambasadei Marii Britanii la București, iar spectacolul final a fost dedicat doamnei Virginia Darley,  prezentă la acțiunile finale inițiate de către voluntarii englezi și români.

                Ultima zi de tabără a debutat cu interpretarea unui cântec de către toți participanții la activitățile din cele două săptămâni, a continuat cu numeroase concursuri ,,dulci” (cu premii în bomboane și acadele) și s-a încheiat cu un dans învățat tot în cadrul taberei, cu acordarea de diplome pentru munca depusă voluntarilor englezi și români și cu o sesiune de acordare de autografe pe tricouri.

                  A fost mare agitație la toate standurile...                  Și la standul de prindere a rățuștelor -,,Hook a duck!”
                 Și la standul -  ,,Lucky Lollipop”...

              Și la ,, Apple Bobbing”...

                 La alt stand, copiii s-au străduit din greu să introducă mingile prin aripile fluturelui...


                Să nimerească paharele cu apă la standul ,,Water Pong”...


             Să așeze în picioare o sticlă aruncată prin răsucire...


                 Dar, cum era de așteptat, cel mai mare succes l-a avut standul ,,Face Paint”...               Premierea voluntarilor implicați în proiect a fost făcută spre final chiar de către doamna Virginia Darley . De la copii au primit aplauze și multe mulțumiri, unele rostite, altele doar simțite, dar toate foarte sincere.
                       Și în loc de rămas bun, autografe ...Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu